Frans Koreman Meubelrestauratie

meubelrestauratie

Artikel in Parool

artikel in Parool Magazine Wonen
artikel in Parool Magazine Wonen

 

In de speciale weekendbijlage van het Parool Wonen van september 2010 heeft een artikel gestaan over de beste adressen voor interieur op maat. Frans Koreman is voor dit artikel geïnterviewd en gefotografeerd in zijn werkplaats.

  

Hier treft u de foto aan. 

 

Voor vragen en opmerkingen naar aanleiding van deze publicatie kunt u contact opnemen met Frans Koreman, 06 53833885 of mailen naar info@franskoreman.nl


meubelrestauratie

meubelmaker

amsterdam

antiek

antieke meubels

antieke meubel

antieke meubelen

antiek restauratie

meubelmakerij

fauteuil

frans 

meubelrestauratorRestaureren is echt vakmanschap!

gerestaureerde Empire kastje
gerestaureerde Empire kastje
Frans Koreman, zelfstandig meubelrestaurator, restaureert sinds 1993 antieke meubels voor u en uw bedrijf.
Restaureren is een vak apart en een vak die met passie wordt beoefend, elke dag weer opnieuw.
Misschien bezit u een meubel dat al generaties lang meegaat, de coulisse tafel van uw ouders, het dressoir van grootmoeder, een Biedermeier kast, commode, Louis XVI kabinet of bureau als erfstuk. Het meubel ademt sfeer uit en heeft een goede herinnering aan vroeger. U kunt er een mooi verhaal bij vertellen en het heeft om die reden een emotionele waarde. 
Is het meubel beschadigd, verkleurd of versleten, maar wilt u het op een goede wijze laten behouden, neem dan contact op met Frans Koreman. 

Frans Koreman is altijd bereid u persoonlijk advies te geven aan de hand van gezonden foto's of uw meubel bij u thuis te beoordelen en een vrijblijvende offerte af te geven.

Bel naar 06 53833885 of mail naar info@franskoreman.nl. Als u een foto van het meubel meestuurt, dan kan een eerste raming worden gegeven.

Frans Koreman is aangesloten bij de Nederlandse belangenvereniging voor restauratoren. Alle aangesloten leden werken volgens de Ethische Code. Informatie kunt u vinden op de website: www.restauratoren.nl

Opbouw website

vergulden van een antieke poot
vergulden van een antieke poot

Onder "werkwijze" ziet u verschillende stadia van een restauratie in beeld. 

 

Onder "kort cv" de werkervaring en scholing van Frans Koreman

 

Onder "foto's" staan ook verschillende opdrachten in beeld. Nu ook meubels die te koop staan, neem een kijkje bij "te koop". 

 

Veel plezier op deze website!